WILD CHOPPER GROUP
SELAMAT DATANG KE FORUM Wild Chopper Group.
Ahli baru dikehendaki mendaftar dengan meng"klik" butang Login di atas kiri laman ini. Pengguna baru dikehendaki memasuki maklumat yang sah untuk tujuan pengaktifan. Hanya ahli yang dijemput sahaja dibenarkan untuk mendaftarAhli boleh memasuki forum hanya setelah diperakukan dan diaktifkan oleh pentadbirAhli diminta tidak menggunakan bahasa kasar ataupun perlakuan yang boleh mengyinggung hati perasaan ahli lain KENALKAN DIRI ANDA


Our colours means our rules
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 MTT ke lancang... layan tok jangut (01 nov 09)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: MTT ke lancang... layan tok jangut (01 nov 09)   2nd November 2009, 1:13 am

ride MTT ke lancang kali nie amat mencabar minda.... baru nak buka pintu pagar ujan pun turun dgn lebat nya.... wktu dah pukul 8.. tngu jap ujan pun berenti... gerak ke shell smpai megat segama ujan pun turun dgn lebat nya... kalu x kenang program kelab confirm x kuar umah..

sampai kat shell paya dalam ujan baru nak turun... tngok semua dah ada bro joe, kamaa, sedi, sarip dan cikgu nuar.... perjalanan di terus kan ke lancang. singah kat shell bt 3 jalan karak.. dore tngu kat sana... fuh ujan bapok lebat nya... demi ingin menjaya kan program yg di rancang gerak juga lah ke lancang...

sampai kat lancang ujan pun berhenti... tok jangut dah setia menanti... lpas parking motor apa lagi trus order makan.. akhir nya berjaya juga makan nasi goreng gulung hehehehe
sempat jga lah cikgu banana kulut mensumbang kan sebuah lagu.. tok jangut bedal 3 lagu cuma yg x best nya dia x nyanyi lagu amy dan senjakala....

mcm biasa lah tepat jam 11 banana kulut trus huru hara nak balik....

layan lah gambar yg smpat di ambil...




kat shell paya dalam




cikgu nuar dgn bangga nya menunjukan patchers kat jaket kulut dia heheh

_________________________________________
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT ke lancang... layan tok jangut (01 nov 09)   2nd November 2009, 1:23 am




kat shell bt3 jalan karak






banana kulut yg kesejukan heheheh


_________________________________________
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT ke lancang... layan tok jangut (01 nov 09)   2nd November 2009, 1:38 am


dlam ramai2 dore sorang yg x basah... nikers apa paki baju ujan


mr presiden wild chopper group








banana kulut mensumbang kan 1 lagu heheheh






_________________________________________
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT ke lancang... layan tok jangut (01 nov 09)   2nd November 2009, 1:51 am












nasi goreng gulung




abg zul hehehe


abg peli













habis dah.... tngu gambar dri banana kulut diet plak heheheheh

_________________________________________
Back to top Go down
Admin
handle tanduk


Posts : 149
Join date : 2009-07-21

PostSubject: Re: MTT ke lancang... layan tok jangut (01 nov 09)   6th December 2009, 11:37 pm

dah xda report lagi ksi lock lah ya
Back to top Go down
http://wildchopper.forumotion.net
Sponsored content




PostSubject: Re: MTT ke lancang... layan tok jangut (01 nov 09)   Today at 12:33 am

Back to top Go down
 
MTT ke lancang... layan tok jangut (01 nov 09)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Maranez Layan's stone dials

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WILD CHOPPER GROUP :: store MTT-
Jump to: