WILD CHOPPER GROUP
SELAMAT DATANG KE FORUM Wild Chopper Group.
Ahli baru dikehendaki mendaftar dengan meng"klik" butang Login di atas kiri laman ini. Pengguna baru dikehendaki memasuki maklumat yang sah untuk tujuan pengaktifan. Hanya ahli yang dijemput sahaja dibenarkan untuk mendaftarAhli boleh memasuki forum hanya setelah diperakukan dan diaktifkan oleh pentadbirAhli diminta tidak menggunakan bahasa kasar ataupun perlakuan yang boleh mengyinggung hati perasaan ahli lain KENALKAN DIRI ANDA


Our colours means our rules
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share
 

 bakor karbon di bndar tloh

Go down 
AuthorMessage
mabukrider
otai wild chopper
mabukrider

Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 44
Location : temerloh, pahang

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty7th May 2011, 12:31 pm

byak lama wa tark wat ini kerja... perghh... semalam tarak tau apa wa pnya sengal wa rasa rindu lah plak mau kayuh i2 wa pnya kuda pusing2 bndar.. wa petik semua members dn hanya first 5 saja yg branie eheheheheheh...

tawaf tloh dikepalai oleh tuan lebai encik kulut aka VP bermula dri BHP jalan bahagia... bnyak round jga kena pusing.. nasib wa pkai ron 95 kalu wa pkai ron 97 confirm wa santau i2 encik kulut... lu org layan apa pin yg sempat dipukul

bakor karbon di bndar tloh 227100_215595498458990_100000256258071_832754_8362163_n
mcm biasa asal ride mesti isi angin.. dia ingat isi angin nie mcm isi mnyak kot eheheh

bakor karbon di bndar tloh 222628_215595541792319_100000256258071_832755_28375_n
kuda2 yg smpai awal..

bakor karbon di bndar tloh 222723_215595611792312_100000256258071_832756_3418461_n
adakah eilla akan menukar kan kuda nya?

bakor karbon di bndar tloh 230392_215595691792304_100000256258071_832758_665189_n
semangat sjn kalu bab bergambar.. padahal bukan nya dia dpat tngok pun gambar dia eheheheh

_________________________________________
bakor karbon di bndar tloh Onepercent-1 bakor karbon di bndar tloh Outlaw bakor karbon di bndar tloh Bikers
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper
mabukrider

Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 44
Location : temerloh, pahang

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty7th May 2011, 12:40 pm

bakor karbon di bndar tloh 230710_215595785125628_100000256258071_832759_5145149_n
dore bersama colours nya... woi colours 2 bnda apa hah ekekekekek

bakor karbon di bndar tloh 230161_215595828458957_100000256258071_832760_3803952_n
bnyak eksyen i2 dore

bakor karbon di bndar tloh 226570_215595968458943_100000256258071_832762_8253214_n
bnyak pandai wa pukul ini gambar

bakor karbon di bndar tloh 227509_215596051792268_100000256258071_832763_210102_n
man jay bee rider aka abg ipar man tekek aka abg kepada bini man tekek pun ada malam tdi

bakor karbon di bndar tloh 226680_215596131792260_100000256258071_832764_6769327_n
dore tersenyum lebar selepas gabra kunci motor hilang

bakor karbon di bndar tloh 225206_215596195125587_100000256258071_832765_3612419_n
org duk sibuk sembang kulut x habis2 usha ieda eheheheh ni confirm nak wat modal wakakakak

bakor karbon di bndar tloh 228599_215596278458912_100000256258071_832767_3335893_n

bakor karbon di bndar tloh 224002_215596331792240_100000256258071_832768_8145043_n

bakor karbon di bndar tloh 226468_215596415125565_100000256258071_832769_2221667_n
motor costem dore

bakor karbon di bndar tloh 228704_215595468458993_100000256258071_832753_5092296_n

habsi cite.. walaupun baru mau duduk tiba2 ujan lebat yg pasti hati ada senang psal nafsu serakah mau sapu air kat bndar berjaya jga ehehehehe

_________________________________________
bakor karbon di bndar tloh Onepercent-1 bakor karbon di bndar tloh Outlaw bakor karbon di bndar tloh Bikers
Back to top Go down
cikgu nuar
otai wild chopper
cikgu nuar

Posts : 2660
Join date : 2009-10-02
Location : batu 1 temerloh

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty7th May 2011, 2:19 pm

bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 yang berani2 je..............
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper
mabukrider

Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 44
Location : temerloh, pahang

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty8th May 2011, 10:37 am

first 5 saja yg muncul eheheheh

_________________________________________
bakor karbon di bndar tloh Onepercent-1 bakor karbon di bndar tloh Outlaw bakor karbon di bndar tloh Bikers
Back to top Go down
engku
handle T
engku

Posts : 275
Join date : 2010-10-20
Age : 38
Location : Mentakab, Pahang

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty8th May 2011, 4:00 pm

wa x dpt bro, jg anak

Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper
EiLLa F2

Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 42

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty9th May 2011, 10:53 am

wa dengan berat ati terpaksa la memenuhi nafsu serakah si mabok nie...... bakor karbon di bndar tloh 394532 bakor karbon di bndar tloh 394532 bakor karbon di bndar tloh 394532 bakor karbon di bndar tloh 394532 bakor karbon di bndar tloh 394532 bakor karbon di bndar tloh 394532 bakor karbon di bndar tloh 394532

bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper
mabukrider

Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 44
Location : temerloh, pahang

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty9th May 2011, 2:29 pm

tapi kulut lagi serakah nya... sampai kat jalan belakang kedai pun dia nak lalu bakor karbon di bndar tloh 10457

_________________________________________
bakor karbon di bndar tloh Onepercent-1 bakor karbon di bndar tloh Outlaw bakor karbon di bndar tloh Bikers
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper
EiLLa F2

Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 42

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty9th May 2011, 3:07 pm

Kulut mmg cam2....mula2 xnak pergi, bila dh pergi, lupa diri......

bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428 bakor karbon di bndar tloh 842428
Back to top Go down
cikgu nuar
otai wild chopper
cikgu nuar

Posts : 2660
Join date : 2009-10-02
Location : batu 1 temerloh

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty9th May 2011, 3:18 pm

ekekekekekekekek manyak syok wooooooo...pusing2 bandar temerloh........mcm kat kl dah ekekekek bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper
EiLLa F2

Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 42

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty9th May 2011, 5:50 pm

bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857 bakor karbon di bndar tloh 228857
Back to top Go down
cikgu nuar
otai wild chopper
cikgu nuar

Posts : 2660
Join date : 2009-10-02
Location : batu 1 temerloh

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty9th May 2011, 9:51 pm

bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 bakor karbon di bndar tloh 676417 lorong gelap jalan bahagia pun wa redah ekekkekekekekek bakor karbon di bndar tloh 340310 bakor karbon di bndar tloh 340310 bakor karbon di bndar tloh 340310 bakor karbon di bndar tloh 340310 bakor karbon di bndar tloh 340310
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper
mabukrider

Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 44
Location : temerloh, pahang

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty9th May 2011, 10:21 pm

ini minggu mau layan lagi ke ?

_________________________________________
bakor karbon di bndar tloh Onepercent-1 bakor karbon di bndar tloh Outlaw bakor karbon di bndar tloh Bikers
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper
EiLLa F2

Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 42

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty11th May 2011, 10:37 am

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382 bakor karbon di bndar tloh 762382
Back to top Go down
gaban
handle tanduk
gaban

Posts : 187
Join date : 2010-03-09
Location : kat2 tmlh jer weh koi ni...

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty15th May 2011, 11:15 am

dance dance dance dance dance dance dance dance

emo-smoke emo-smoke emo-smoke
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper
EiLLa F2

Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 42

bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty16th May 2011, 5:57 pm

lu kaki sakit duk rumah diam2 sudah la gaban.....

bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605 bakor karbon di bndar tloh 151605
Back to top Go down
Sponsored content




bakor karbon di bndar tloh Empty
PostSubject: Re: bakor karbon di bndar tloh   bakor karbon di bndar tloh Empty

Back to top Go down
 
bakor karbon di bndar tloh
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WILD CHOPPER GROUP :: MTT (Mabuk Teh Tarik) Report-
Jump to: