WILD CHOPPER GROUP
SELAMAT DATANG KE FORUM Wild Chopper Group.
Ahli baru dikehendaki mendaftar dengan meng"klik" butang Login di atas kiri laman ini. Pengguna baru dikehendaki memasuki maklumat yang sah untuk tujuan pengaktifan. Hanya ahli yang dijemput sahaja dibenarkan untuk mendaftarAhli boleh memasuki forum hanya setelah diperakukan dan diaktifkan oleh pentadbirAhli diminta tidak menggunakan bahasa kasar ataupun perlakuan yang boleh mengyinggung hati perasaan ahli lain KENALKAN DIRI ANDA


Our colours means our rules
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   31st December 2009, 6:45 pm

dh bnya ride yg WCG anjurkan tpi masih ramai yg x fham dn x mengunakan isyrat2 tangan sperti yg di paparkan....

mungkin ada diantara kita mengangap ia nya x begitu pnting tpi untuk lebih mendisplin kan kita dn mengelakan sebarang kecelakaan elok lah kita mula sama2 memahami dn mengamalkan nya...

sekian...

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   31st December 2009, 11:13 pm

owaitttt!... lps ni tut_tut tak ikut tau...dgr ckp abg mabuk tu...wa caya lu la abg mabuk...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   1st January 2010, 4:07 am

ceh...org mabuk pun manah nk caya.....manah caya kat abg antu jer....ekkekek... bunga
Back to top Go down
cikgu nuar
otai wild chopper


Posts : 2660
Join date : 2009-10-02
Location : batu 1 temerloh

PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   1st January 2010, 4:56 pm

tut_tut tut_tut tut_tut
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   2nd January 2010, 4:47 pm

manah_gamal wrote:
owaitttt!... lps ni tut_tut tak ikut tau...dgr ckp abg mabuk tu...wa caya lu la abg mabuk...



sebak dada wa bila hnya manah saja yg mengerti.... nak harap kat antu, isyarat kaum sejenis tau lah dia.....

_________________________________________
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   6th January 2010, 11:12 pm

wa harap untuk ride tg malim nanti permulaan untuk WCG ride dengan lebih berdisplin lagi... dulu pun dah displin tpi kita tmbah lagi displin demi keselamatan kita bersama

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   7th January 2010, 1:33 am

betul tu mabuk...baju masuk dalam,rambut sikat tepi dan menyanyi lagu patriotik sahaja...barulah disiplin....cikgu nuar akan jadi cikgu disiplin ride tu nanti....faham semua? kalau faham kasi turun lu olang punya kepala.... Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   7th January 2010, 8:12 am

antu_rider wrote:
betul tu mabuk...baju masuk dalam,rambut sikat tepi dan menyanyi lagu patriotik sahaja...barulah disiplin....cikgu nuar akan jadi cikgu disiplin ride tu nanti....faham semua? kalau faham kasi turun lu olang punya kepala.... Twisted Evil Twisted Evil


aduh... topik nie pun lu nak spam jg ke ?

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   7th January 2010, 8:55 am

wa spam ke tu?adusss....sorry2...... What a Face
Back to top Go down
mat D
wild chopper


Posts : 1006
Join date : 2009-10-02
Age : 41
Location : Bangi,Kajang

PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   7th January 2010, 10:37 am

sebelum ride tu mabuk mu bg ah sepatah tiga kata,jgn bg banyak2 kan mereka x paham langsung nanti,pastu mu duk ah depan sekali,saper potong mu,mu langgar je..aku follow dr belakang je laa..x pun jumpa apa kat tanjung malim sana terus...
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   11th March 2010, 8:26 pm

skarang dlam WCG dah ada 2 orang marshall yg terlatih dan berlatih.. harap lepas nie boleh lah ride dgn lebih bersopan dan mengikut lunas2 kesusilaan dn sdikit kesopanan

_________________________________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu   Today at 12:32 am

Back to top Go down
 
patuhi isyarat tangan dan amalkan selalu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Certina DS Action Diver Automatic Chronograph Watch

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WILD CHOPPER GROUP :: etika dan isyarat2 berkonvoi.-
Jump to: