WILD CHOPPER GROUP
SELAMAT DATANG KE FORUM Wild Chopper Group.
Ahli baru dikehendaki mendaftar dengan meng"klik" butang Login di atas kiri laman ini. Pengguna baru dikehendaki memasuki maklumat yang sah untuk tujuan pengaktifan. Hanya ahli yang dijemput sahaja dibenarkan untuk mendaftarAhli boleh memasuki forum hanya setelah diperakukan dan diaktifkan oleh pentadbirAhli diminta tidak menggunakan bahasa kasar ataupun perlakuan yang boleh mengyinggung hati perasaan ahli lain KENALKAN DIRI ANDA


Our colours means our rules
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ieda wcg
monkey bar


Posts : 449
Join date : 2009-10-04
Age : 41
Location : kl

PostSubject: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 11:46 am

Dukacita untuk dikongsi bersama....pada 18.01.2010 iaitu semalam,umah salah seorg kawan lady telah terbakar di Lot 18,Kg Baru Sg.Chedong,Maran pahang.lady pun xtau dimana umah kwn lady 2 krna xla arif sgt dgn kg2 di maram ni....dn blum dpt maklumat lg sebab2 kebakaran.Dikabarkan seluruh rumahnya dan harta benda turut musnah.Tp sepnjg pgtahuan lady kwn lady ini peniaga ayam di pasar maran dan mmpunyai anak yg ramai yg msih brsekolah..... pray pray
Back to top Go down
cikgu nuar
otai wild chopper


Posts : 2660
Join date : 2009-10-02
Location : batu 1 temerloh

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 11:55 am

lady nanti boleh la kita pergi melawat dia dan memberi bantuan apa2 yang patut emo-Confus_48 emo-Confus_48 emo-Confus_48 emo-Confus_48 emo-Confus_48
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 11:56 am

semoga tuan punya diri banyakkan bersabar, dugaan dari yang maha esa hadapi dengan tabah pray
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 12:20 pm

takziah wt kwn lady 2..mg dia tabah n bsabar hdpi dugaan dariNya...
Back to top Go down
mat D
wild chopper


Posts : 1006
Join date : 2009-10-02
Age : 41
Location : Bangi,Kajang

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 12:23 pm

skuad cakna WCG leh wak tinjauwan,kita cuba ah bantu apa yg patut...takziah buat kuarga kawan lady tu...sesungguhnya setiap dugaan dan cabaran itu adalah ujian untuk meningkatkan keimanan seseorg..
Back to top Go down
samsulok guwapo
wild chopper


Posts : 1220
Join date : 2009-12-22
Age : 32
Location : Bahagia Court,Jalan Bahagia,Temerloh

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 1:37 pm

apa lg cip mabuk,roger2 la
Back to top Go down
ieda wcg
monkey bar


Posts : 449
Join date : 2009-10-04
Age : 41
Location : kl

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 1:39 pm

Sebarang bentuk sumbangan samada dlm bentuk wang,pakaian atau makanan amatla di alu-alukan.brita trbaru yg lady dpt beliau turut mjaga kedua ibubapa...makna dlm tilikan lady sekeluarga 11 org la,skrg menumpg di sebuah umah kosong.apapn setiap doa dn ucapan tq la lady ucapkn...
Back to top Go down
samsulok guwapo
wild chopper


Posts : 1220
Join date : 2009-12-22
Age : 32
Location : Bahagia Court,Jalan Bahagia,Temerloh

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 1:41 pm

nanti secepat mungkin juga kita buka kutipan tuk program amal ni....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 1:49 pm

takziah juga dari wa....semoga beliau sabar menghadapi dugaan.....
Back to top Go down
ieda wcg
monkey bar


Posts : 449
Join date : 2009-10-04
Age : 41
Location : kl

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 1:50 pm

Memg hensem ar samsulok ngan kot tuhhhhh....dahler ensem ,baik plak tu..nsib baik lady xder anak pompuan.....ekekek. 2thumbsup
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 2:55 pm

kalu xda anak pmpuan lady je lah adjust samsu 2... samsu 2 bkan stakat hensem ditambah dgn kemchoran tahap gaban.. hehehehh

tokey ayam nie bnyak duit hehehehh

ok lady gi dpat kan maklumat lengkap dan plan ke rumah shbat 2 dgn kadar segera... tndakan susulan akan di buat berdasar kan maklumat2 dari lady

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 3:56 pm

kene buat ride alam kecemasan kalau macam tu

well... warga WCG sekelian ride kecemasan menanti anda Very Happy
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper


Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 40

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 4:08 pm


Tahziah wat kawan lady, semoga tabah dan sabar dgn dugaan yg amat berat ini. Sesungguhnya Allah menguji insan yg Dia sayang. Ingatlah bahawa Allah tak akan menguji umatnya dengan ujian yg x termampu oleh mereka. Disebalik kepahitan itu pasti akan ada kemanisannya. Sabar & tawakal.


Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   19th January 2010, 5:26 pm

betul tu eila...pahit akan manis akhirnya....tetapi kita harus sabarrrr................
Back to top Go down
mat D
wild chopper


Posts : 1006
Join date : 2009-10-02
Age : 41
Location : Bangi,Kajang

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 10:40 am

apa tindakan seterusnya..hanya ucapan sahaja ker..?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 11:26 am

mat D wrote:
apa tindakan seterusnya..hanya ucapan sahaja ker..?

+1
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper


Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 40

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 1:54 pm

nk kena risik, pas2 br meminang...... cm nk kawin gak .....

mu nie MatD & 8day, gelojoh sgt...
... saboooooooooo
Back to top Go down
ieda wcg
monkey bar


Posts : 449
Join date : 2009-10-04
Age : 41
Location : kl

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 1:58 pm

blushing blushing blushing ......RM 22.50 jer...ehe.. 2thumbsup
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 2:03 pm

lady_guppy wrote:
blushing blushing blushing ......RM 22.50 jer...ehe.. 2thumbsup

hubahuba RM 22.50 jer..... slurp kira jadi lah tu malu
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper


Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 40

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 2:04 pm

bleh order 4 sekali gus .....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 2:05 pm

EiLLa F2 wrote:
nk kena risik, pas2 br meminang...... cm nk kawin gak .....

mu nie MatD & 8day, gelojoh sgt...
... saboooooooooo

bukan gelojoh......tapi tak nyempat-nyempat je malu ...sape yg gi buat risikkan ni.....cikgu nuar ke Very Happy
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 2:09 pm

EiLLa F2 wrote:
bleh order 4 sekali gus .....

kalau 4 terlebih lah pulok....nak order 3 je malu...itu pun kalau tak kene kill dek stok yg sedia ada malu
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper


Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 40

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 3:23 pm



Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 3:29 pm

RM22.50 tu org Muor punya mas kawin... malu malu
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   21st January 2010, 3:56 pm

lady_guppy wrote:
blushing blushing blushing ......RM 22.50 jer...ehe.. 2thumbsup



ok.. order 3 dan kuah taruk asing ya hehehhee

_________________________________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY   Today at 12:32 am

Back to top Go down
 
KEBAKARAN UMAH KAWAN LADY
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» TO all lady golfer....
» Beginner Lady Golfer
» Titleist Lady Cap
» Lady Aztecs FC 02'
» Lady Aztecs FC03 - Open Spots

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WILD CHOPPER GROUP :: store ride report-
Jump to: