WILD CHOPPER GROUP
SELAMAT DATANG KE FORUM Wild Chopper Group.
Ahli baru dikehendaki mendaftar dengan meng"klik" butang Login di atas kiri laman ini. Pengguna baru dikehendaki memasuki maklumat yang sah untuk tujuan pengaktifan. Hanya ahli yang dijemput sahaja dibenarkan untuk mendaftarAhli boleh memasuki forum hanya setelah diperakukan dan diaktifkan oleh pentadbirAhli diminta tidak menggunakan bahasa kasar ataupun perlakuan yang boleh mengyinggung hati perasaan ahli lain KENALKAN DIRI ANDA


Our colours means our rules
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 MTT Di IRC tloh 21-10-09

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: MTT Di IRC tloh 21-10-09   23rd October 2009, 10:54 pm

21-10-09 jam 09.00 pm bertempat di IRC tloh....

petang 2 Mr presiden antar msg ajak mabuk teh kat port biasa... tpi memandang kan kat sana xda kemudahan wifi mka koi mintak tukar kan kat IRC... bleh layan forum... gerak ke sana sX dgn eilla F2 dan antu... letih wooo tngu sampai lah mr presiden.. x lama lpas 2 banana kulut aka cikgu nuar pun sampai sama dgn sedi... buat X pertama wild chopper mambers paling otai ada mari incik tok jangut... heheheh last baru lah dore mari.... orang dah nak balik baru dia mari... tpi yg pnting ada mari hehehehehhe layan lah pic yg sempat di ambil.......


pening kpala tok jangut bila cikgu story pasal forum... heheheh maklum lah orng lama


Mr presiden dgn HP tidak mungkin dpat di pisah kan heheheh


perbincangan hangat dlam usaha memajukan wild chopper


antu tngah beri sdikit taklimat tntang program ke melaka nanti




langkah keselamatan takut2 ada pingan dan cawan terbang... maklum lah adun tngah bersidang heheheh


ketibaan dore dgn snyum kmbing nya... cover pasal dtang lambat heheheh


fuh soleh nya bro 2 kan heheheheh



tamat MTT mlam 2... jumpa di malam mingu seperti biasa.....


2thumbsup 2thumbsup 2thumbsup 2thumbsup 2thumbsup 2thumbsup

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   24th October 2009, 1:26 pm

caya lah....kehadiran memuaskan...cuma bendahari x turun ngn sarip dol samseng kg dusun tu...tuan bendahari jaga bajet kot...ekkekeke...anyway lain kali MTT kita mgkin kita akan gi main bowling ke, futsal ke,karaoke ke...tgk wayang pun ok jgk...ekkeke..bukan just lepak minum jer...ok x? ekekeke....ini untuk lebih mengeratkan dan merapatkan( banana3 ) hubungan kita semua....kira cam team building la... blu_rock
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   25th October 2009, 8:10 pm

aduhhh.... rapat mcm ni yg x rela nie....... ngeri woooo.....

lpas ni kita MTT karaok plak... mntak tuan presiden urus kan hhehehehe

_________________________________________
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper


Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 40

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   26th October 2009, 11:06 pm

cadangan dtutup......
Jom MTT di lanchang .... leh karaoke 1x...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   30th October 2009, 12:01 pm

jom...jom....
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   30th October 2009, 12:21 pm

woi antu jgn laju ngat gitu.... perlahan lah sikit... letih ngayuh nie hehehehehe

_________________________________________
Back to top Go down
mat D
wild chopper


Posts : 1006
Join date : 2009-10-02
Age : 41
Location : Bangi,Kajang

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   5th November 2009, 11:18 am

bila nak mtt kat bentong,leh libas satay bentong,banyak2 aku makan satay,satay bentong yg paling best aku penah makan,kan antu kan... mabuk
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   5th November 2009, 2:27 pm

ok je.... MTT ke bentong ni mu atur kan....

_________________________________________
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper


Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 40

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   6th November 2009, 11:00 am

mat D wrote:
bila nak mtt kat bentong,leh libas satay bentong,banyak2 aku makan satay,satay bentong yg paling best aku penah makan,kan antu kan... mabuk


Satay Adilla x best ker ?.... hehehehehe
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   6th November 2009, 12:43 pm

adilla

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   9th November 2009, 4:21 pm

mat D wrote:
bila nak mtt kat bentong,leh libas satay bentong,banyak2 aku makan satay,satay bentong yg paling best aku penah makan,kan antu kan... mabuk


memang betul..satay bentong power blu_rock
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   9th November 2009, 6:24 pm

apekelala wrote:
mat D wrote:
bila nak mtt kat bentong,leh libas satay bentong,banyak2 aku makan satay,satay bentong yg paling best aku penah makan,kan antu kan... mabuk


memang betul..satay bentong power blu_rock


ni yg wa nak hangin kat lu ni... dah tau best apa lgi bikin lah program ride satey kat bentong.... hbis lidi satey kita cucuk plak dgn lidi motor heheheheheh

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   9th November 2009, 6:25 pm

ok x kalu kita delay skit lg tarikh satey tuh...mgkin kita leh join ngn SBMC pada 5.12.2009....campur ngn mat d n the gang dari kl....mereka pun nak makan sate gak..sementara tu kita buat la aktiviti( suntut ) kat tempat lain dulu....ekekke...
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   9th November 2009, 6:30 pm

woi antu.... lu dulu skolah tamil mana? kan wa dh open topik satey kat ride mendatang... lu nak kna atau tpi wa tau lu suka kna

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   9th November 2009, 6:36 pm

maafkan hamba penunggu gua....huhuhu...bistu saper yg sembang satey bentong plak kat sini....dah wa pulak yg terlanjur( banana3 )...adusss....mat D la semua ni yg bawak ajaran sesat..... kill
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   9th November 2009, 6:40 pm


_________________________________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: MTT Di IRC tloh 21-10-09   Today at 12:33 am

Back to top Go down
 
MTT Di IRC tloh 21-10-09
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WILD CHOPPER GROUP :: store MTT-
Jump to: