WILD CHOPPER GROUP
SELAMAT DATANG KE FORUM Wild Chopper Group.
Ahli baru dikehendaki mendaftar dengan meng"klik" butang Login di atas kiri laman ini. Pengguna baru dikehendaki memasuki maklumat yang sah untuk tujuan pengaktifan. Hanya ahli yang dijemput sahaja dibenarkan untuk mendaftarAhli boleh memasuki forum hanya setelah diperakukan dan diaktifkan oleh pentadbirAhli diminta tidak menggunakan bahasa kasar ataupun perlakuan yang boleh mengyinggung hati perasaan ahli lain KENALKAN DIRI ANDA


Our colours means our rules
 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 RUG ( Ride Udang Galah)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: RUG ( Ride Udang Galah)   25th October 2009, 8:24 pm

salam semua.....

semalam wa ride solo ke johor dan hari nie wa singah leban condong, rompin layan udang galah.. eilla F2 ada diskus dgn tokey kedai 2 harga dan menu....

cadangan menu:

Udang galah 2 ekor sorang
daging masak kicap
sayur dan ulam
buah dan air

RM 30.00/kpala....


_________________________________________
Back to top Go down
cikgu nuar
otai wild chopper


Posts : 2660
Join date : 2009-10-02
Location : batu 1 temerloh

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   26th October 2009, 4:56 pm

alahai kurang la sikit bro ....ujung bulan dah ni...ekekekekke gua cadang rm 20 leh tak???? .
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   26th October 2009, 5:46 pm

nak sepuluh ringit pun bleh... kalu free pun boleh gak tpi layan kulit udang je lah heheheheeheee

ini pringkat cdangan lah... bincang lah untuk tentu kan tarikh nya...

_________________________________________
Back to top Go down
cikgu nuar
otai wild chopper


Posts : 2660
Join date : 2009-10-02
Location : batu 1 temerloh

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   27th October 2009, 5:44 pm

kita bincand la tarikhnya.......bukan nak makan sangat tapi kita punya programa je......
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   27th October 2009, 6:17 pm

yup.... tngu arahan mr presiden pnya arahan....

yg pnting jadual ride kita penuh sebulan


_________________________________________
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   28th October 2009, 6:31 pm

perkembangan terkini RUG....

ada cdangan di buat RUG kita berkhemah kat rompin... kita pasang khemah dn buat XTVT memancing, menjala dan memukat pakai pukat tarik pantai...

lagi best gila kot... amcm?

_________________________________________
Back to top Go down
ieda wcg
monkey bar


Posts : 449
Join date : 2009-10-04
Age : 41
Location : kl

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   28th October 2009, 8:46 pm

wow....udam galah tuuuu..teruja btl lady dengor..tp sygnyer lady elegic..kirim galah jelaa.. bounce
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   28th October 2009, 11:34 pm

lady guppy ni laki ke pompuan?siap ader galah lg....ekekkeke... whupass_smilie
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   28th October 2009, 11:37 pm

galah ke belalai sebenar nya 2? heheeehehh

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   28th October 2009, 11:39 pm

elephant
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   28th October 2009, 11:43 pm


_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   29th October 2009, 2:15 pm

maafkan hamba penunggu gua ( farao )....maafkan hamba.... (farao )
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   29th October 2009, 2:20 pm

lantak pi sama i2 guppy dia ada galah/belalai yg pnting ini program mesti mau jadi....

mingu depan dah bleh gi tinjau lokasi......

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   30th October 2009, 11:44 am

betul jgk...nanti wa gi cek k....ekkekek....mana tau ader penyapu bersama batangnya....ekkekek.... 2thumbsup
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   30th October 2009, 12:28 pm

wa ingat RUG nie kita buat lpas orang kerajaan dpat gaji..... rasa nya awal bulan 12 ok lah kot? pasal skarang nie wa pnya gaji pengarah perikanan x dpat lagi heheheheh

_________________________________________
Back to top Go down
EiLLa F2
wild chopper


Posts : 1433
Join date : 2009-10-02
Age : 40

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   31st October 2009, 11:25 am

BEST GILER.....SEDAP SUNGGUH NIE, TAK TIPU, UDANG GALAH TU DIA ORG ORDER NGAN ORG KAMPUNG KAT SITU JER, FRESH LG .... KALU KITA XNK MASAK KITA ORDER NGAN TOKEY TU UDANG GALAH YG MENTAH JER ......PAS2 KITA LEH LA BAKOR SNDIRI .....MELELEH AIR LIUR NIE .......

MENANGIS SEDAP SGT ....HEHEHEHE
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   31st October 2009, 6:37 pm

mabuk blu_rock
Back to top Go down
mat D
wild chopper


Posts : 1006
Join date : 2009-10-02
Age : 41
Location : Bangi,Kajang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   3rd November 2009, 4:33 pm

macam best je bunyi ride tu...emm bermalam atau balik ari kalau gi sana...maklum ah nak gak tahu,sejak dua menjak ni,nak ride susah kit arh eheheh
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   3rd November 2009, 7:24 pm

bermalam lah...kita pasang khemah... hehehehe

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   4th November 2009, 2:19 pm

ok...di sini wa buat skit agenda untuk RUG...nti ader nak tambah kat mana2 sila update k....kira cam frame la dulu.....

1st day



8.30am-kumpul kat bukit angin (sarapan)
9.00am-tayar golek
10am- berhenti isi minyak kat bera
11.30am-berhenti isi minyak dan minum di muadzam shah
1.00tgh- sampai kat leban condong lunch lauk udang galah
2.00pm- gerak ke pantai untuk cari lokasi berkhemah
2.30pm- pasang khemah dan sediakan semua kemudahan
3.00pm-rehat.
5.00- aktiviti pukat tarik kat tepi pantai
7.00- sembahyang maghrib
8.00- suaikenal / mari bercerita bersama banana kulut/BBQ udang galah,hasil tangkapan dan lain2..
12.00mlm- tido....masuk khemah masing2....
2.00am- banana kulut bangun kencing
2.05am-banana kulut masuk khemah balik

2nd day

8.00am-bgun tido
8.30am-sarapan
9.00am-mandi laut
11.00am-siap2 lipat khemah
12.00tgh-gerak untuk lawatan ke kg org asli kedaik
1.00tgh- lunch di muadzam shah/isi myk
2.30pm-sampai di bera isi minyak
3.00pm gerak ke temerloh
4.00pm-temerloh/bersurai.....
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   4th November 2009, 2:26 pm

banana kulut kencing pun lu nak masuk sX jg ke

perjalanan kalu ikut tasik bera wa rasa x pyah isi minyak kat mana2... 1 tangki confirm bleh sampai ke rompin....

lokasi 2 elok kita gi cari dulu... rasa nya mr presiden ada mmber kerja perikanan kat sana.... kalu xda jg nanti wa contact mmber wa jamaludin jarjis heheheheheh

_________________________________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   4th November 2009, 2:29 pm

cantikkk....................cadangan lagi....

p/s member lu bukan ke tok batin kat pos kedaik tu ker? 2thumbsup
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   4th November 2009, 2:35 pm

kita gi bawak lori... nanti yg xda khemah kecik bleh tido khemah pelarian... genarator pun wa ada...

kalu nak buat lawatan ke post kedaik 2 kita kna diskus dgn banana kulut... psal dia tok batin kat sana hehehehe

_________________________________________
Back to top Go down
cikgu nuar
otai wild chopper


Posts : 2660
Join date : 2009-10-02
Location : batu 1 temerloh

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   4th November 2009, 3:11 pm

aktiviti banana kulut ada gak ke?
Back to top Go down
mabukrider
otai wild chopper


Posts : 5044
Join date : 2009-09-30
Age : 41
Location : temerloh, pahang

PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   4th November 2009, 5:55 pm

apa plak xda nya.... banana kulut kan orang kuat yg berusaha menubuhkan wild chopper heheheheheh

_________________________________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: RUG ( Ride Udang Galah)   Today at 12:32 am

Back to top Go down
 
RUG ( Ride Udang Galah)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 8Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Sunday 17th October - Very Early Morning - Southern Ride
» Snowy Ride
» Michaux State Forest ~ Big Flat ATV Ride
» ride outs derby/burton area
» Oran Park ride day

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WILD CHOPPER GROUP :: store ride report-
Jump to: